ΣΕΙΡΑ TOLERANCE EXTRÊME

Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
Η σειρά Tolérance extrême που αρχικά σχεδιάσθηκε για το πολύ ευαίσθητο δέρμα, παρασκευάσθηκε με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Τα προϊόντα Tolérance Extrême περιέχουν μόνο συστατικά επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα, την καθαρότητα και την ανεκτικότητά τους για να προσφέρουν σε κάθε δέρμα όλη τη φροντίδα που χρειάζεται. Η σειρά Tolérance extrême επωφελείται από την τεχνολογία Αποστειρωμένη Κοσμητολογία, ένα νέο πρότυπο, μοναδικό στον κόσμο, που μας επιτρέπει να παρασκευάζουμε συνθέσεις ελεύθερες από κάθε μορφή συντηρητικού και με ιδιότητες και αποτελεσματικότητα που δεν αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Η Αποστειρωμένη Κοσμητολογία : Επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα και εγγυημένη ασφάλεια.
 

Αποστειρωμένη ενυδατική κρέμα

Ενυδατώνει και καταπραΰνει το υπερευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα με απόλυτη ασφάλεια.


Τα οφέλη της

Ενυδατική : Ενυδατώνει και προσφέρει στο υπερευαίσθητο δέρμα σας όλα τα συστατικά που χρειάζεται βοηθώντας το να αντιμετωπίσει τις καθημερινές επιθέσεις.
Καταπραϋντική : Το ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, προσφέρει απαλότητα στο δέρμα και το περιτυλίγει με ένα προστατευτικό πέπλο.

Είναι κατάλληλη για μένα;

Η κρέμα Tolérance extrême ενδείκνυται ειδικότερα για το υπερευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα. Είναι επίσης ιδανική για την καθημερινή ενυδάτωση με απόλυτη ασφάλεια.

Découvrir
 

Αποστειρωμένο γαλάκτωμα καθαρισμού

Καθαρίζει και καταπραΰνει το υπερευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα με απόλυτη ασφάλεια.


Τα οφέλη του

Εξυγιαντικό : Καθαρίζει τέλεια και απομακρύνει το μακιγιάζ και τις άχρηστες ουσίες αφήνοντάς το δέρμα καθαρό και δροσερό.
Καταπραϋντικό : Το ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, προσφέρει απαλότητα στο δέρμα και το περιτυλίγει με ένα προστατευτικό πέπλο.

Είναι κατάλληλο για μένα;

Το γαλάκτωμα Tolérance extrême ενδείκνυται ειδικότερα για τον απαλό καθαρισμό του υπερευαίσθητου και αλλεργικού δέρματος και σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του. Είναι επίσης ιδανικό για καθημερινό καθαρισμό με απόλυτη ασφάλεια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

Αγαπημένη φροντίδα εδώ και 20 χρόνια του υπερευαίσθητου και ευερέθιστου δέρματος που παραμένει σχεδιασμένη με ελάχιστα συστατικά, η κρέμα για μη ανεκτικό δέρμα έχει εμπλουτισθεί με Παρσερίνη®, κατοχυρωμένο δραστικό συστατικό* που δρα ειδικά στις συνιστώσες της δερματικής δυσανεξίας. Καταπραΰνοντας άμεσα τους ερεθισμούς και επανορθώνοντας το υδρολιπιδικό φιλμ, η Παρσερίνη® βοηθά στη μείωση της δερματικής αντιδραστικότητας εξασφαλίζοντας αποτελεσματική προστασία που διαρκεί. Εκτός από την ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, η κρέμα για μη ανεκτικό δέρμα επωφελείται εφεξής από την Αποστειρωμένη Κοσμητολογία, μοναδική ασφάλεια για το αντιδραστικό δέρμα. Έτσι, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα σας με απόλυτη ασφάλεια.
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Κρέμα για μη ανεκτικό δέρμα

Κλιματικές επιθέσεις, ακατάλληλα καλλυντικά...Βοηθώ το δέρμα μου να προστατευθεί.


Τα οφέλη της

Προστατευτική, Καταπραϋντική : Αποκαθιστά αποτελεσματικά και σταθερά τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Η Παρσερίνη® σε συνδυασμό με το ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, προσφέρει στο δέρμα απαλότητα και μειώνει τη δερματική αντιδραστικότητα, προλαμβάνοντας έτσι κάθε αίσθημα τραβήγματος.
Υψηλή ανοχή : Χάρη στη μελετημένη σύνθεσή της με βάση έναν ελάχιστο αριθμό συστατικών, επιλεγμένα μεταξύ των πιο καθαρών και των πιο απαλών.

Είναι κατάλληλη για μένα;

Η Κρέμα για το μη ανεκτικό δέρμα ενδείκνυται ειδικότερα για το υπερευαίσθητο και ευερέθιστο δέρμα : Ευαίσθητο δέρμα από τη φύση του (ανοικτόχρωμο δέρμα, λεπτό δέρμα, δέρμα επιρρεπές σε κοκκινίλες…), ή δέρμα που έχει γίνει ευαίσθητο μετά από διάφορες επιθέσεις (κλιματικές επιθέσεις, πολύ επιθετικά καθαριστικά, ακατάλληλα ή ερεθιστικά καλλυντικά…). Η κρέμα αυτή, πολύ καθαρή και πολύ απαλή στην εφαρμογή, επιτρέπει στο δέρμα να ξαναβρεί, μέρα με τη μέρα, την άνεση ενός ισορροπημένου δέρματος.

ΣΕΙΡΑ XERACALM A.D

Μετά από 12 χρόνια βιοτεχνολογικής έρευνας, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène προτείνουν τα πρώτα μαλακτικά προϊόντα που δρουν απευθείας στα αισθήματα φαγούρας. Η σειρά XeraCalm A.D περιέχει ένα νέο, πολυδύναμο βιοτεχνολογικό συστατικό, το I-modulia®, υπερασφαλές και υπεραποτελεσματικό συστατικό-κλειδί για το δέρμα με τάση ατοπίας και το δέρμα με τάση κνησμού.
 

ΚΡΕΜΑ XERACALM A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων

Η κρέμα για αναπλήρωση των λιπιδίων θρέφει το πολύ ξηρό δέρμα και καταπραΰνει τα αισθήματα φαγούρας του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου.


Τα οφέλη της

Η Κρέμα XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων έχει μία πολυδύναμη σύνθεση που βασίζεται σε ένα καινοτόμο συστατικό : το I-modulia®*.

I-modulia : Βιοτεχνολογική καινοτομία που αναπτύχθηκε από τα Εργαστήρια Pierre Fabre μετά από 12 χρόνια έρευνας. Μειώνει το αίσθημα κνησμού που οφείλεται στη δερματική ξηρότητα, καταπραΰνει τις κοκκινίλες/ερεθισμούς που οφείλονται στην υπεραντιδραστικότητα του δέρματος και βοηθά το δέρμα να προστατευθεί ξανά.
CER-OMEGA : Επανορθώνει/ θρέφει την επιδερμίδα και ενδυναμώνει το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ.
Ιαματικό Νερό της Avène : Καταπραΰνει, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και κάνει την επιδερμίδα απαλή.

Είναι κατάλληλη για μένα;

Η Κρέμα XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλες τις περιπτώσεις μέτριας έως έντονης ξηρότητας του δέρματος του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικου.

Découvrir
 

Baume XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων

Το Baume για αναπλήρωση των λιπιδίων θρέφει το πολύ ξηρό δέρμα και καταπραΰνει τα αισθήματα φαγούρας του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου.


Τα οφέλη της

Το Baume XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων έχει πολυδύναμη σύνθεση που βασίζεται σε ένα καινοτόμο συστατικό : το I-modulia®*.

I-modulia : Βιοτεχνολογική καινοτομία που αναπτύχθηκε από τα Εργαστήρια Pierre Fabre μετά από 12 χρόνια έρευνας. Μειώνει το αίσθημα κνησμού που οφείλεται στη δερματική ξηρότητα, καταπραΰνει τις κοκκινίλες/ερεθισμούς που οφείλονται στην υπεραντιδραστικότητα του δέρματος και βοηθά το δέρμα να προστατευθεί ξανά.
CER-OMEGA : Επανορθώνει/ θρέφει την επιδερμίδα και ενδυναμώνει το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ.
Ιαματικό Νερό της Avène : Καταπραΰνει, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και κάνει την επιδερμίδα απαλή.

Είναι κατάλληλο για μένα;

Το Baume XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλες τις περιπτώσεις έντονης ξηρότητας του δέρματος του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΣΕΙΡΑ EXOMEGA

EXOMEGA D.E.F.I. : Τα μοναδικά ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ μαλακτικά προϊόντα με φυσικό, φυτικό δραστικό συστατικό, που περιέχουν μόνον τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανακούφιση του ατοπικού και πολύ ξηρού δέρματος. Ενυδατώνουν, προστατεύουν και μειώνουν σταθερά την ξηρότητα του δέρματος του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα.
 

EXOMEGA D.E.F.I Crème émolliente

Μαλακτική κρέμα που έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει σταθερά την ξηρότητα και να ανακουφίζει τον κνησμό που οφείλεται στην ξηρότητα του δέρματος. Ηρεμεί το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου.Τα οφέλη της

Η μαλακτική κρέμα EXOMEGA D.E.F.I Crème émolliente είναι το μόνο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ μαλακτικό με βάση ένα μοναδικό φυσικό δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης, τη Βρώμη Rhealba®. Περιέχει:
Νεαρούς Βλαστούς Βρώμης Rhealba® : Ηρεμούν τις αντιδράσεις ερεθισμού του δέρματος.
Φιλαξερίνη : Μοναδικός συνδυασμός δύο ενώσεων από βασιλικό πολτό (10 HDA) και έλαιο Οnagre, πλούσιο σε Ωμέγα 6 βασικά λιπαρά οξέα, που βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού.
Βιταμίνη Β3 : Βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού.

Είναι κατάλληλη για μένα;

Η μαλακτική κρέμα EXOMEGA D.E.F.I Crème émolliente έχει σχεδιαστεί ώστε η σύνθεσή της να είναι ειδική για το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα. Διακρίνεται για την κρεμώδη και άνετη υφή της.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 

EXOMEGA D.E.F.I Baume émollient

Μαλακτικό βάλσαμο που έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει σταθερά την ξηρότητα και να ανακουφίζει τον κνησμό που οφείλεται στην ξηρότητα του δέρματος. Ηρεμεί το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου.Τα οφέλη του

Το μαλακτικό βάλσαμο EXOMEGA D.E.F.I Baume émollient είναι το μόνο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ μαλακτικό με βάση ένα μοναδικό φυσικό δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης, τη Βρώμη Rhealba®. Περιέχει:
Νεαρούς Βλαστούς Βρώμης Rhealba® : Ηρεμούν τις αντιδράσεις ερεθισμού του δέρματος

Φιλαξερίνη : Μοναδικός συνδυασμός δύο ενώσεων από βασιλικό πολτό (10 HDA) και έλαιο Οnagre, πλούσιο σε Ωμέγα 6 βασικά λιπαρά οξέα που βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού.
Βιταμίνη B3 : Βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού.

Είναι κατάλληλη για μένα;

Το μαλακτικό βάλσαμο EXOMEGA D.E.F.I. Baume emolliént έχει σχεδιαστεί ώστε η σύνθεσή του να είναι ειδική για το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα. Διακρίνεται για την κρεμώδη και άνετη υφή του.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ