Προστατεύοντας το προϊόν σας, προστατεύουμε το δέρμα σας.

Για να προσφέρουν σε όλες τις ευαίσθητες επιδερμίδες την πολύ μεγάλη ασφάλεια που χρειάζονται, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Pierre Fabre ανακαλύπτουν ξανά τη δερμοκοσμητολογία με τον ερχομό της αποστειρωμένης κοσμητολογίας, μια παγκόσμια πρεμιέρα που μας επιτρέπει να καταργήσουμε τελείως τα συντηρητικά και τις ουσίες που λειτουργούν ως συντηρητικά κρατώντας μόνο τα απαραίτητα δραστικά συστατικά για το δέρμα σας.

Μια απάντηση, χωρίς συμβιβασμούς, στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού δέρματος για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια

Η νέα αυτή γενιά προϊόντων εγγυάται αποτελεσματικότητα και απόλυτη ασφάλεια και για το πιο απαιτητικό δέρμα (βρεφικό δέρμα, υπερευαίσθητο δέρμα, παθολογικό δέρμα και ατοπικό δέρμα), και δημιουργεί ένα νέο πρότυπο παραγωγής που βασίζεται σε μοναδικές και αυστηρές προδιαγραφές.

Τα αποστειρωμένα καλλυντικά είναι μια νέα γενιά δερμοκαλλυντικών προϊόντων που συνδυάζουν :

Μια διαδικασία μοναδική στη δερμοκοσμητολογία :
Αποστείρωση σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής

Για να γίνει πραγματικότητα η νέα αυτή γενιά καλλυντικών, ήταν απαραίτητο να δημιουργήσουμε στο εργοστάσιό μας ένα συγκεκριμένο περιβάλλον που αποτελείται από ειδικό αποστειρωμένο χώρο που πληρεί τις πιο υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και βασίζεται στο ίδιο μοντέλο, απόλυτα γνωστό στα Εργαστήρια Pierre Fabre, με αυτό των φαρμάκων. Τα πάντα έγιναν σύμφωνα με την Αρχή των Σωστών Πρακτικών Παραγωγής που ισχύει στη φαρμακευτική βιομηχανία.
Δείτε το βίντεο
 
Πλήρης αποστείρωση των υλικών παραγωγής
• Προετοιμασία της αλυσίδας παραγωγής που οφείλει να είναι αποστειρωμένη (αντιδραστήρες, αντλίες, σωληνώσεις σύνδεσης, φίλτρα, μηχανή και συσκευασίας).
Κατοχυρωμένη αποστείρωση των συνθέσεων
• Παραλαβή και έλεγχος των επιλεγμένων πρώτων υλών.
• Παρασκευή της émulsion σε αποστειρωμένο κάδο ανάμειξης.
• Καινοτόμος αποστείρωση.
Χάρη σε αυτό τον τρόπο αποστείρωσης, γίνεται εφικτή εφεξής η αποστείρωση των συνθέσεων χωρίς να μεταβάλλονται οι ιδιότητές τους, ειδικότερα η αποτελεσματικότητά και οι οργανοληπτικές ιδιότητές τους.
Συσκευασία σε αποστειρωμένο χώρο
• Συσκευασία με το σύστημα Α.Β.Α.Σ (D.E.F.I) σε αποστειρωμένο περιβάλλον τάξης A (σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στη φαρμακευτική βιομηχανία).

Εκπαίδευση εξειδικευμένου προσωπικού
• Η αποστειρωμένη παραγωγή απαιτεί ειδικές γνώσεις και τεχνογνωσία.
 

Κατοχυρωμένο σύστημα κλεισίματος που σφραγίζει ερμητικά

Χάρη στο σύστημα Α.Β.Α.Σ (Αποκλειστικό Βοήθημα για Άθικτη Σύνθεση).
Το σύστημα Α.Β.Α.Σ είναι μια νέα προσέγγιση της δερμοκοσμητολογίας που αποτελεί επανάσταση στη φιλοσοφία της συσκευασίας.
Το σύστημα Α.Β.Α.Σ αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με την πρωτοβουλία της Pierre Fabre Dermo-Cosmétique.
Το σύστημα αυτό κλεισίματος μας επιτρέπει να διατηρήσουμε μια αποστειρωμένη σύνθεση απόλυτα άθικτη, μακριά από κάθε μικρο-οργανισμό, για όλη τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος.
Το σύστημα Α.Β.Α.Σ μας προσφέρει, συνεπώς, τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από αποστειρωμένα προϊόντα φροντίδας, χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη συντηρητικών, μέσα σε ειδικό σωληνάριο μεγάλου περιεχομένου, για όλη τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος.
 

Αυστηρή επιλογή δραστικών συστατικών που περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα

Για να προσφέρει αποτελεσματικές και ασφαλείς συνθέσεις, η καινοτόμος αυτή φιλοσοφία μας επιτρέπει :
• Να παρασκευάσουμε συνθέσεις που περιέχουν μόνο απαραίτητα συστατικά που επιλέχθηκαν για την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητά τους.
• Να καταργήσουμε τα άχρηστα συστατικά και τα οποία δε συνδέονται με την επιθυμητή αποτελεσματικότητα : Συντηρητικά και ουσίες με ιδιότητες συντηρητικού, άρωμα, διάφοροι προσθετικοί παράγοντες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ